STAFF |
Admin
Arthur |
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 14 fő) Szer. Okt. 09, 2024 8:42 am-kor volt itt. |
|
| 1-es szoba(kezdőknek) | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Arthur Admin
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 20.
| Tárgy: 1-es szoba(kezdőknek) Csüt. Júl. 21, 2011 1:51 pm | |
| A szoba lakói: -Stefan Ludger - | |
| | | Stefan Ludger Vérfarkas
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 10:01 am | |
| *Belépek a szobába itt, ahol egyedül lakom, na ez pont jó, itt lesz kialakítva egy újabb bűntanya elmosolyodom. A kisgyerek ott topog utánam, felé nézek majd megszólalok.* – Mellesleg mi a neved? – Stevan vagyok. – Rendben próbálj nem a lábam alatt lenni és figyelj és tanulj. *Mondtam neki, majd a cuccaimat bevettem az egyik sarokba. Sok ellenségem van ezért óvatosnak kell lennem. Elővettem egy két olyan „biztonsági” eszközt, a kilincsre rákötöttem egy áramkábelt, majd elővettem két távirányítót. Egyiket oda dobtam a kölyöknek.* -Steve ha mész ki nyomd meg a gombot, vagy egy „kicsit” kellemes élményben lesz részed. ~Mondtam neki, majd cipőstől felfeküdtem az ágyra. Sosem voltam egy tisztaságot szerető ember, jól van ez így nekem, a gyerek majd elrámol utánam. Kell egy kis biztonság, nem szeretném ha ide bárki benyitna, sosem voltam vendég szerető s ezután sem leszek az. Elő vettem pisztolyomat. Vajon miért ijedt meg ettől az a farkas? Amióta csak megharapott, úgy érzem magam mintha egy kiló kokó bennem lenne. Tisztára be vagyok lőve. Na de nem baj, tök jól érzem magam olyan itt vagyok, képességeim is javulnak jobban hallok és jobban látok. Mi a f@szt csinálhatott velem az a vérfarkas? Nem tudom, de minden esetre jót tett velem, superman lettem, vajon a repülés is menne? Áh nem hiszem, de érzem, hogy az erőm is nagyobb lett, de kíváncsi lennék, hogy még milyen képességeim vannak. Elővettem egy kést kést majd bele vágtam a karomba. Nem éreztem nagy fájdalmat, és amikor újra rá néztem nagyon meglepődtem.~ – Nézd már te f@asz kalap, szúrd belém ezt most. *Mondtam neki majd a fegyvert rá szegeztem hadd lássuk, hogy t@köse a gyerek, a kezébe adtam a kést, a fiú szemébe föl csillant egy fény. Egy lépést közelebb lépett hozzám, majd a kést tövig belém eresztette, remélem, hogy nem tévedtem. Majd térdre estem, a kés még mindig bennem volt, kicsordult pár vércsepp, lassan kihúzom onnét, majd vissza adom a kezébe. Föl állok büszkén és a sebem már nincsen is ott a fiú néz rám kidülledt szemekkel.* – Látod fiam Istent látsz most. ~Mosolyogtam, majd a kést vissza tettem a helyére. Nálam mindig van minimum egy kés és egy pisztoly, ez nálam már alap dolog. Ha valaki átélte volna az életemet akkor ő is olyan lenne, minden pillanatban arra gondol, hogy ki akarja megölni, de talán ennek köszönhetően vagyok még ezen a kib@szott világon.~ | |
| | | Zoé Valleé Vérfarkas
Hozzászólások száma : 71 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 2:28 pm | |
| *Zoé csendesen lépdelt, és nézte, hogy hány farkas lesz merre elszállásolva, végül megállt az egyik szobánál. Bekopogott és várt. Sötét ruháját eligazgatta, eszébe sem jutott átváltozni, rajta érezni lehetett, hogy ki ő. Tudta, hogy már egy farkas megérkezett, így bátran állt az ajtó előtt, és várt. Pár perccel később újra bekopogott, hiszen nem jött válasz. Nem szerette ha megváratják, és igen kíváncsi volt már az új farkasra, hiszen Zoé még nem igen találkozott olyannal, akit úgy haraptak meg. Hiszen ő a farkas géneket örökölte, tiszta vérű farkas, és ezért is sokan tisztelik, és az apja fél is tőle, ezért nem keresi a gyerekeit.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 2:48 pm | |
| ~Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy valaki kopogtat az ajtón, ki a fr@nc lehet az? Fogalmam sincsen, de kívül biztos tágasabb, Steve biztos nem fog ajtót nyitni, tehát ha meg nem szólal, semmi esélye, hogy bejusson. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki lehet oda kint egyáltalán nem érdekel nincsenek nekem sem ismerősen itt, sem pedig rokonaim. Azok honnan is lennének? Egy átkozott árvaházban nőttem fel, de ha most ide jönne egy nő, hogy én vagyok az anyád, tuti, hogy leszúrnám, gondolkodás nélkül.Újra hallom kopogni, majd megszólalok.~ -Nincsenek itthon. *Majd bámultam az ajtót csak vártam, hogy rátegye a kezét a kilincsre, ott lenne aztán neki nemulass, nagy feszültség van abban a kilincsben, tehát eléggé megütné az ismeretlent.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 3:00 pm | |
| *Zoé állt, és várt, várt amíg meg nem szólaltak. Ekkor a keze elindult a kilincs felé, ám megérezte az impulzust, így nem sétált a csapdába. Még szerencse, hogy az acélosa volt rajta. Egy határozott rúgással el is intézte az ajtót, ami hajszálpontosan közében tört ketté.* -Szép napot az uraknak.*lépett be a szobába Zoé, majd körbenézett.* -Időben tanuljon meg ajtót nyitni, ne várjon másik ajtóra.*közölte keményen, majd fejét oldalra billentve pislogott a férfire.* -Zoé Valleé, üdvözlöm a vérfarkasok között.*tért rá a lényegre a lány, majd elfoglalta a másik ágyat ülőhelyül.* -Nem lesz szüksége ezekre az áramos vacakokra. És bízom abban, hogy nem is akart rám fegyvert emelni.*mondta ünnepélyesen Zoé, majd a kis srácra pillantott.* -Kolonc?*kérdezte szemöldök ráncolva, majd lábait keresztbe fonta. Tudta, hogy nem lephetik meg, mindig mindenre fel volt készülve, és jelleme elég hűvös ahhoz, hogy ne kerüljön senkihez sem közel.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 3:21 pm | |
| ~Valaki betörte az ajtót, és egy lány bukkant elő. Mit képzel magáról ez a rib@nc? Jól ki nőtt az Isten markából, na de én majd adok neki. Előkaptam az ezüstözött pisztolyom, bizonyára ez is vérfarkas mekkora ereje van neki, tehát hátha ő is meg fog ijedni tőle, mint az előző.~ -Ki a fr@nc vagy? *Kérdeztem tőle sziszegve. Nem szeretem a vendégeket és főleg nem az olyanokat akik ajtóstul jönnek be a szobába. Meghallom kérdését, majd újra megszólalok.* -Nem gondolom, hát azt teszem szívi, nem tudom ki a fr@nc vagy de ajánlom melegen, hogy vedd fel a nyúlcipőt. *Stevan felé fordulok, majd kezébe dobom a kést, ami a épp mellettem volt.* -Vigyáz vele ha bármi rosszat tesz, ne gondolkodj és ez nem kolonc. ~Mondtam a lánynak. Nem értem, hogy ezt még is hogyan képzelte, nem volt elég világos számára, hogy nem kell ide vendég? Na majd én megtanítom, hogy ismerje meg a kínt és a fájdalmat. Nem is tudja mi az igazi élet biztos bársony párnák közt nevelkedett a kislány~ | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 3:34 pm | |
| *Zoé elengedte a hangnemet a füle mellett, majd leült az ágyra és bemutatkozott.* -Jó akkor játszunk így...*vette elő az erősebbik hangját, és felállt, miközben a férfi egy ezüsttel töltött fegyvert tartott rá, a kisgyerek pedig egy kést kapott.* -Zoé Valleé, az alfanőstény. És szerintem Stefan neked ennyi elég lesz.*ja igen, bármikor rájön, hogy kit hogyan hívnak. Nem kell neki sok, csak két szó, hogy rájöjjön ki az.* -Oké, akkor nem kolonc, és nem ki fr@nc vagyok, remélem világos voltam.*lehet, hogy fiatal Zoé, de szereti ha tisztelettel beszélnek vele, és nem érti, hogy Stefan miért nem ismerte fel a szagot. De végül is ez hanyagolható.* -Szóval leszel kedves és leengeded azt a sz@rt, vagy tegyünk a hangulatra?*nyúlt le a bakancsához, és mutatta meg a saját stukkerét, és elvigyorodott. Vele is vigyázni kell, a farzsebében, egy arany boxer van, és a másik bakancsában egy pillangó van elrejtve, amit mesterien tud használni.* -Nos?*fonta össze karjait a melle ellőt, és átható pillantást váltott a férfival.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 3:46 pm | |
| ~A lány bemutatkozik. Mi a f@sz az a alfa nőstény? Mi van, ez a lány középkorban érzi magát, hogy a nőket még nősténynek mondják? Ez még nálam is tahóbb, mosolygok majd mutat egy két pisztolyt. Nagy slussz. Ettől kellene félnem? Céloztak és lőttek is rám, automata fegyverrel, nem fogok besz@rni egy stukkertől.~ -Azt hiszed viccelek én? Nem tudom, hogy mi az az Alfa Nőstény, bogaram elárulok annyit, ez a huszonegyedik század, Steve készülj. *Mondtam neki majd, bele lőttem a nő jobb combjába, majd utána balba. Én nem vagyok egy jó ember, a lelkem romlott, mi az nekem már egy újabb halál. Mikor belelőttem, Steve a lánynak a jobb a karjába ütötte a kést.* - Mondtam, én nem viccelek, tehát takarodj, nem akarok szűz lányokat gyilkolászni.... tűnés. *Kiáltottam rá. Szándékosan nem akartam megölni, még nem tett olyat amiért kellett volna, de ha nem takarodik el gyorsan, meg lesz, amire vár. Amúgy is, nincs kedvem a sitten r@hadni.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Hétf. Júl. 25, 2011 4:00 pm | |
| *Zoé élvezettel figyelte, ahogy a srác mérgelődött, tényleg ennyire új lenne a farkasok között? Sötét vigyor rohant át a lányka arcán, ám nem válaszolt, egyenlőre. Pillantását megosztotta, ahogy meghallotta a kis srác nevét, és a vezényszót, ahogy eldördült a fegyver, felugrott, és Stefan háta mögé került, és elkapta a torkát hátulról. A golyók nem találtak, csak a fiúcska indult meg felé. Zoé elkapta a kezét, és egy laza mozdulattal kicsavarta a kést az apró kézből, miközben másik kezével a férfit tartotta kicsit erősebben.* -Akkor elmagyarázom csillagom. Gondolom vérfarkas vagy, így tudnod kéne az állatoknál is van rangsor. És az állatoknál nem fiú és lány van, hanem hím és nőstény. És most kicsit gondolkodj.*a kést végig húzta a saját kezén, úgy, hogy lássa Stefan is, pillanatokon belül begyógyult, gyorsabban, min egy átlag vérfarkasé.* -Szóval választhatsz, vagy maradsz a seggeden, vagy ennek következményei lesznek.*sziszegte Zoé, majd a kést vissza adta Stevan-nak, és elengedte Stefant. Kecsesen átlépett a szobán, majd újra megállt Stefan előtt, nem vette el a pisztolyát, holott megtehette volna, a kést is vissza adta a kis srácnak. Most pedig távozni készült.* -Akkor azt hiszem ennyivel le is tudtam a fogadtatást. És ne éljen vissza az erejével, hosszútávon nem lesz jó dolog.*vetette még oda a lány, és elindult az ajtó felé.*
//Fagy// | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Kedd Aug. 02, 2011 3:27 pm | |
| /Olvad/
A lány elég ügyesen kitért a támadásom elől, és a Stevané elől is. Van benne spiritusz, az már szent, de így sem bírom a buráját. Csak nem hiszi azt, hogy nekem parancsolhat egy nő? Ezt hogyan is gondolta ez a rib@nc? Nem tudja akkor még, hogy kivél áll szemben. – Mit képzelsz magadról? Nem érdekel, hogy ki vagy, az sem, ha az öreg Isten vagy oda fönt, azt is lesz@rom, én csak „CT” parancsait követem, senki másét. Szerintem elég világos voltam és takarodj el a szobából ahová csak te szeretnél. Nekem még Isten sem parancsol. Mondtam neki, ezzel eléggé kifejeztem, hogy nem hiszek semmiben. Sem emberben, sem pedig Istenben, csak is a fegyverem csövében, semmi másban. Egyre közelebb mentem hozzá, majd megszólaltam. Ekkor már pár centire voltam tőle, éppen hogy meg nem csókoltam a lányt. Szememben fölcsillant egy fény, majd jobb öklömmel behúztam egy jó egészségeset a lánynak, hogy tudja meg, mire is vagyok képes. A lány ettől padlót fogott, azt hiszi érdekel, hogy egy nő. Azok még sokkal veszélyesebbek, mint a férfiak. A lány ott feküdt a padlón, egyet bele is rúgtam, becsuktam volna az ajtóm, csak nem sikerült, mivel valaki betörte azt. Nem foglalkoztam vele mit csinál, nem érdekelt egyáltalán. Elindultam vissza az ágyam fele. Remélem, hogy nem lesz egy bolond ötlete vissza jönni, mert különben még nagyon megjárhatja a dolgot. – Ebből tanulj. Nekem nem parancsol senki, világos voltam? Kérdeztem tőle, majd levettem figyelmem róla. Nem érdekelt, csak annyit éreztem, hogy végre megmutattam neki, hogy velem nem szórakozhat senki. És mi gond van azzal, hogy megütöttem egy lányt, vagyis nőt? Ez már nem a lovagok kora, itt már nem számít a becsület. Én öltem már kisgyereket és öreget is, nem érdekel, nekem nincsen önbecsülésem, bármit megteszek ha szükség van rá. Akár saját anyámat is kinyírnám egy szempillantás alatt. Nekem mindenki csak tárgy, aminek hasznát lehet venni, semmi több. Ez a földi Pokol. | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Kedd Aug. 02, 2011 3:44 pm | |
| *Zoé csendesen hallgatta Stefan szavait, majd lassan elindult kifelé a szobából, csak hogy a férfi is jött utána. Bekapott egy ütést, aminek a helye sem látszik... Nem hiába ő a falka nősténye.* -Kezdő.*köpött ki oldalra a lány, miután jól bele is rúgtak. De mintha semmit sem érzett volna meg. Felállt, és haláli nyugalommal porolta le magát, és visszalépett a szobába. Leült a másik ágyra ismét, és magához intette a kis legényt. Miközben magát próbálta lenyugtatni, nehogy eltörje a csontját ennek a féleszűnek. Stevan az ölébe ült, mire Zoé egy cukrot nyomott a kezecskéjébe.* -Szóval Stefan, ezek után tényleg úgy tűnik, hogy önre egy kis fenyítés vár.*emelte meg a fejét Zoé, majd a kis srácot az ölébe kapta és kivitte, mire két katonaforma ment be Stefanért, lefogták, majd kivitték.* -Az első lecke a tisztelet tudás lesz.*mondta kioktató hangon Zoé, majd intett az őröknek, hogy elvihetik, lassan ő is ment utánuk, a kis Stevannal. Gonosz mosoly húzódott ajkaira, ahogy elképzelte a jelenetet, hogy mit is fog tenni majd Stefannal.* | |
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) Kedd Aug. 02, 2011 4:17 pm | |
| A nő valami fejesnek látszik, vagy nem tudom, mert ahogyan észre vettem, elég nagy hatalma van, de sokan ismerik már azt a mondást, hogy „minél nagyobb, annál nagyobbat csattan”. Na ebben az esetben is így fog történni. Ha nem most, majd később. Nehogy azt higgye, amiért most a katonáival elvitet, azért ő fog győzni, mert nagyon is téved. Rajtam nem fog uralkodni senki, és most nagyon le tudnám törölni onnét azt az önelégült tekintet. Közben Stevan kezében még mindig ott van a, kés amit vissza adott a rib@nc. -Stevan, gyere ide! Mondtam neki, majd lepattant a késsel a kezében, és utánam rohant. Hát ha azt hiszi, hogy ilyen könnyen fog menni a dolog, hogy megöl vagy megbüntet, akkor nagyon rosszul hiszi, mert nem én soha nem adom könnyen magam. Stevan az egyik katona kezébe üti a kést, amitől kiszabadul az egyik kezem, majd szinte tovább is rohan. Na ez már valami, most már legalább volt annyi bátorsága, hogy megtegye. Ez elég is nekem, ez a kis esély, mivel a pisztolyom is nálam volt. Olyan hülye volt az a rib@nc, hogy vissza adta. Na ez most az egyik embere életébe fog kerülni, gyorsan már húztam is a ravaszt, az egyik katona már holtan esik össze. Célozni azt tudok, és ezzel a csodás fegyverrel még a célpontot sem lehet elvéteni, azt hiszem. Nem tudom miért, de ez a pisztoly hatással volt a vérfarkasokra. Vajon mi lehet benne olyan különleges, ami a többi fegyverben nincs meg? Na, de ezen nem most kell gondolkodnom, az egyik katona még mindig ott van, már éppen akartam is húzni a ravaszt, de ekkor kattanást hallottam. Kifogyott. Áh a….p@csába! Nincs más út, mint a menekülés ez esetben. Szégyen de ez van. Stevan után kiáltok. – Gyere utánam! Mondtam neki, majd a gyerek szorosan a nyomomba loholt. Kiszöktünk az ablakon. Nincs kedvem megveretni magamat, hülye lennék. Ott van az ablak alatt az erdő, ott majd el tudok rejtőzni. Stevannel rohanunk befele az erdőbe. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1-es szoba(kezdőknek) | |
| |
| | | | 1-es szoba(kezdőknek) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |